Zvezdini pioniri gostovali u Šajkašu

BORAC – CRVENA ZVEZDA (Beograd) 0:8 (0:0)

ŠAJKAŠ: Stadion Borca, gledalaca oko 100. Vreme maglovito i hladno. Sudija: Peranović (Šajkaš). Strelci: Đuričić u 55. i 64, Zorica u 61, Požar u 61. i 80, Te Momić u 71, 75. i 80. minutu za Crvenu zvezdu. Crveni karton: Janković (Borac) zbog prigovora.

BORAC: Tesla, Rogić, N. Majkić, Stanković, M. Tešić, Pantelić, Janković, Radin, Čović, Dujković i Mazinjanin. Još su igrali: Kovačević, B. Tešić, M. Majkić i Dobrić.

CRVENA ZVEZDA: Perić, Cvakić, Mogač, Latković, Kovačević, Ćosić, Mrkela, Janković, Mićunović, Mirković i Radovanović. Još su igrali: Radojković, Đuričić, Čaušić, Zorica, Despotović, Stanković, Požar, Momić, Kuzmanović i Soldatović.

          Zvezdini pioniri demonstrirali su u Šajkašu lep i efikasan fudbal. Domaći fudbaleri ravnopravno su se nosili sa renomiranim gostima sve do 55. minuta, dok nije pao prvi gol i počele zamene. Imali su igrači Borca u prvom poluvremenu (u 33. minutu) lepu priliku čak i da povedu, kada je Mazinjanin pogodio stativu. Kasnije su kola krenula nizbrdo. Oba trenera na kraju polusezone dali su priliku svim igračima da zaigraju i pokažu šta znaju. Titula najboljeg igrača utakmice zasluženo je pripala Momiću, strelcu tri pogotka za Crvenu zvezdu.

Autor: Nikola D. Turajlić
Datum: 30, 12, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *