FK Titel – poslednje kolo jesenjeg dela takmičenja

Na veliko zadovoljstvo članova Uprave i brojnih navijača FK „Titel“ završio je poslednje kolo jesenjeg dela takmičenja pobedom…

 …odnosno, na svom terenu srušili su „Petrovaradinsku tvrđavu“ (FK „Petrovaradin“) rezultatom 2:1, ekipu koja je od samog početka takmičenja važila za velikog favorita. Prema propuštenim šansama rezultat je mogao biti i veći za Titeljane.
            Svi igrači „Titela“ zaslužuju pohvale, ali svakako se među njima isticao naš internacionalac koji je i predvodio ekipu, Zoran Amidžin. O ovoj utakmici on je rekao:
            – Od samog početka utakmice znali smo šta hoćemo i igrali smo taktički da bismo ostvarili što povoljniji rezultat za našu ekipu. Znali smo da je ekipa „Petrovaradina“ došla u Titel motivisana za pobedu, jer su im trebala tri boda da učvrste drugo mesto na tabeli. Naša ekipa ima kvalitet – čekali smo šansu i iskoristili je, rekao je Amidžić koji je bio i strelac prvog gola koji je postignut iz opravdano dosuđenog penala. Kako kaže, pred utakmicu su se dogovorili u svlačionici da ako bude izvođenja udarca sa 11 metara on to uradi kao najiskusniji igrač.
            – Imao sam dosta takvih prilika u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri – to je samo rutina, penal kao i svaki drugi. Ako uspešno uradimo zimske pripreme uz požrtvovanost svih igrača, naša ekipa, koja je veoma mlada, jer imamo 11 bonus igrača, smatram da naredne godine možemo osvojiti neko od prva tri mesta na tabeli i otići u viši rang takmičenja, rekao je Amidžić i završio da se velike zasluge za dosadašnje uspehe osim igračima mogu pripisati i predsedniku FK „Titel“ Milanu Nastasiću.

Autor: Ž. Marković
Datum: 24, 11, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *