Područna fudbalska liga Novi Sad

Titel – Petrovaradin 2:1 (1:0)

            Sportski centar, gledalaca 500, sudija Dragan Šobota (Mladenovo) 8, pomoćnici Vojislav Zubac (Bačka Palanka) i Marinko Knežević (Bač). Strelci: Amidžić u 19. (iz penala) i Galetin u 51. minuti za „Titel“, a S. Ašćerić u 86. minutu za „Petrovaradin“. Žute kartone dobili su: Hucki, Galetin, M. Pajić i Milišić (Titel), a Ožegović i Živković (Petrovaradin). Crvene kartone dobili su Spasić i S. Ašćerić (Petrovaradin).
            Titel: Grlić 8, A. Cetenji 7 (I. Cetenji), G. Kostić 7, Marić 7, S. Kostić 8, Milišić 8, Galetin 8, (Fabijan), L. Pajić 7, Hucki 7, Amidžić 8 i M. Pajić 8 (Rakita).
            Petrovaradin: Vujčin 6, Spasić 6, Veljković 6, (S. Ašćerić), Radaković 5, Mimčilović 6, Varagec 6, Ožegović 6, Vukobrat 6, Čegar 6, Dalibor Živković 5 (Dragin) i Dejan Živković 6.
            Igrač utakmice: Zoran Amidžić (Titel).
            Da su Titeljani tvrd orah za Petrovaradince videlo se na utakmici u kojoj je mnogobrojna publika uživala. Titeljani su od prvog minuta igre krenuli silovito na gol gostiju. Ređale su se šanse jedna za drugom, a plod takve igre krunisan je već u 19. minutu kada odbrambeni igrači gostujućeg tima ruše M. Pajića u svom kaznenom prostoru. Sudija Dragan Šobota bez dvoumljenja pokazao je na penal. Precizan udarac izveo je Zoran Amidžić i na taj način doveo svoj klub u vođstvo. Zatim su gosti imali jednu priliku da izjednače rezultat, ali sve bolji golman „Titela“ Miloš Grlić uspešno je odbranio.
            U drugoj polovinu igre domaćini su krenuli još žešće i sigurnije sve dok u 51. minutu Galetin nije postigao još jedan gol za „Titel“. Već nakon minut od toga Milan Spasić iz gostujuće ekipe dobio je drugi žuti karton, odnosno automatski je dobio crveni i morao je da napusti teren. Iako su Titeljani imali igrača više na terenu, počeli su povučenije i slabije da igraju, tako da je „Petrovaradin“ u 86. minutu postigao gol i smanjio prednost Titeljana. U 90. minutu sudija je opet intervenisao kada je izbacio iz igre još jednog gostujućeg igrača koji je u šesnaestercu udario rukom protivničkog igrača. Golova više nije bilo tako da je utakmica završena rezultatom 2:1 za Titeljane, što im je omogućilo da budu u zlatnoj sredini na tabeli.

Autor: Ž. Marković
Datum: 23, 11, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *