Nikolina Gvozdić

Osvajala je brojna priznanja na državnim prvenstvima, 3. mesto 2004. u Temerinu, 2. mesto 2005. u Horgošu i ove godine 3. mesto u Kanjiži.

              Već nekoliko godina, Nikolina Gvozdić iz Titela učestvuje na takmičenjima iz modernog plesa. Njen osmeh i veseo duh plene kako Titeljane, tako i sve one koji je gledaju na raznim takmičenjima. Član je Plesnog kluba „Zec“ iz Titela od njegovog osnivanja, a osvajala je brojna priznanja na državnim prvenstvima, 3. mesto 2004. u Temerinu, 2. mesto 2005. u Horgošu i ove godine 3. mesto u Kanjiži. Na međunarodno takmičenje u Đeru koje je bilo prošle godine Nikolina nije išla zbog finansijskih razloga, a takođe iz istih razloga nije išla ni ove godine u Budvu.

            I pored svih postignutih rezultata u modernom plesu Nikolina igra i rukomet u kome je takođe uspešna, a trenira i gimnastiku. Tri puta nedeljno trenira u Plesnom klubu, a pored brojnih obaveza u školi Nikolina ima vremena i da se druži sa svojim najboljim drugaricama Majom Kovač i Milicom Radulović. Vatreni je navijač beogradske „Crvene zvezde“. Veruje da će već od sledeće godine da se takmiči u višem rangu takmičenja u modernom plesu u zemlji i inostranstvu.

Autor: Ž. Marković
Datum: 24, 11, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *