Hrvat i dvojica Srba „poklanjali“ falsifikovani Kosmodisk

BEOGRAD: Beogradska policija lišila je slobode i odredila zadržavanje jednom hrvatskom i dvojici državljana Srbije zbog organizovane prodaje i distribucije falsifikovanog medicinskog sredstva „Kosmodisk“.

 

Zadržavanje je određeno hrvatskom državljaninu Igoru P. (35), kao i Dejanu K. (48) i Božidaru S. (49) zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena upotreba tuđe firme i obmanjivanje kupaca, saopšteno je iz policije.

Osumnjičeni su krivična dela vršili tako što su na teritoriji Beograda registrovali preduzeća „Komodum vita“ (Commodum vita) doo, „Vita ekspres“ (Vita express) doo, „Akva enerdži“ (Aqua energy) doo, organizovano bavili prodajom i distribucijom falsifikovanog medicinskog sredstva „Kosmodisk“.

Veći broj radnika koji su radili u kol centru u ovim preduzećima su, koristeći imenik (bele strane) kontaktirali građane telefonom i nudili im besplatan proizvod „Kosmodisk“, koji su oni navodno dobili u nagradnoj igri, navodi policija.

Njihova „jedina obaveza“ je bila da plate dostavu „Kosmodiska“, koja je prvo iznosila 1.500, a kasnije 1.999 dinara, prikrivajući činjenicu da se radi o falsifikatima.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 30, 09, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *