“Beogradski sindikat“ pred punom Arenom

BEOGRAD: Posle više od šest godina od svog poslednjeg koncerta u Beogradu, grupa „Beogradski sindikat“ nastupila je večeras pred dobro raspoloženom publikom u punoj sali Beogradske arene.

 

Koncert je počeo sa oko pola sata zakašnjenja, a publika ih je na sceni s nestrpljenjem iščekivala. Dozivajući ih jedna strana sale je povikivala ''Beogradski'', dok je druga odgovarala ''sindikat'', a kada su izašli na scenu odjekivalo je BS-BS-BS…

Publici se obratio Feđa Dimović , ne krijući zadovoljstvo što je u tolikom broju, podsećajući da su neki bili sumnjičavi da to ''Beogradski sindikat'' može da uradi''. Potom je pozvao publiku da zajedno sa njima otpeva pesmu ''Dolazi Sindikat'' (Dolazi sindikat sada jači nego ikad).

Nakon ove numere krenule su da se nižu pesme – ''Duga je ulica'',''Poroci Beograda'' ''Za sve moje ljude'' i ''Svedok saradnik''. Nakon ovih numera nastupila je romska hip-hop grupa ''Grubb'' koja je repovala na romskom jeziku.

Posle njih Sindikat je zajedno sa publikom, kao jedan, otpevao ''Ja u životu imam sve'', a potom su se ređale pesme ''Mi smo ta ekipa'', ''Govedina'', ''Zajebi'', ''Oni su'', ''Divljina'', ''Alal vera''.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 29, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *