Temerincima četvrto mesto na Dnevnikovom turniru u malom fudbalu

NOVI SAD: U maloj sali SC Vojvodina u Novom Sadu sinoć je završen tradicionalni Dnevnikov turnir u malom fudbalu. Prvo mesto osvojila je ekipa Lazin salaš, drugo Menjačnica Ris iz Šajkaša, treće Kafe panda, četvrto mesto ekipa Pet prijatelja iz Temerina.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Vladimir Milosavac, najbolji strelac je Slobodan Janjić, golman Aleksa Antonić. Dve ekipe iz opštine Temerin su ušle u samo završnicu. Kopljanici iz Bačkog Jarka su ispali u osmini finala, na penale 2:1. U polufinalu su igrali članovi temerinske ekipe Pet prijatelja koju čine uglavnom prvotimci Sloge: Nemanja Jorgić, Nemanja Miljanović, Dragan Tomić, pojačani Filipom Bajićem, Savom Kovačevićem i Lazarom Letićem. U polufinalu su poraženi od ekipe Kafe panda 2:1, iako su imali više povoljnih prilika, a Dragan Tomić nije realizovao penal. Osvajanje četvrtog mesta je uspeh, jer je konkurencija bila žestoka, uz učešće mnogiih igrača iz Jelen super lige i Futsal repezentacije Srbije.
Pet prijatelja iz Temerina su nedelju dana ranije igrali u finalu temerinskog humanitarnog turnira u malom fudbalu. Imali su podršku publike, više stopostotnih šansi, a pehar i novčanu nagradu od 180 hiljada dinara su u Bečej odneli igrači tima Sukur metal.

Autor: Mile Milojević
Datum: 13, 01, 2014.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *