Bečejcima pehar i nagrada od 180 hiljada dinara

TEMERIN: Na humanitarnom turniru u malom fudbalu u Temerinu pobedila je ekipa Sukur-metal iz Bečaja, koja je u finalu savladala temerinski sastav Pet prijatelja 2:1. Finale je opravdalo očekivanja više od 600 gledalaca, koji su posle pauze od sedam godina ponovo mogli da prate susrete zimskog turnira u Temerinu.

 

Bečejci su poveli golom Mrakića, izjednačio je Savo Kovačević, a u samom finišu susreta Žarko Kobiljski je doneo veliku radost Bečejcima. Pre toga 'prijatelji' su imali 4-5 povoljnih šansi, ali je Vadaski bio nesavladiv.
Za pobedničku ekipu igrali su: Vadaski, Šarenac, Vasin, Mita i Žarko Kobiljcki, Mrakić, Fefik, Korać i Lovre.
Boje drugoplasiranog tima branili su uglavnom igrači temerinske Sloge: Nemanja Jorgić, Nemanja Miljanović, Dragan Milović, Dragan Tomić, a igrali su još Đuro Zec, Savo Kovačević, Filip Bajić, Aleksandar Erak i Mihajlo Kozomara. Najbolji igrač turnira je Dragan Tomić, najbolji strelac Žarko Kobiljski, a golman Savo Vadaski. Treće mesto osvojila je ekipa Maks bet. U konkureniciji veterana prvo mesto osvojila je ekipa Gradina euro komerc iz Temerina – koja je boljim izvođenjem penala savladala ekipu Adrijana-Staklo Milićević 5:4. Treći su veterani FK Mladost iz Bačkog Jarka.
Najbolji igrač je Nebojša Tomić, strelac Milutin Tekić, golman Dragan Šibul.
-Posle duže i neopravdane pauze na humanitarnom turniru u Temerinu nastupilo je 22 seniorske i 13 ekipa veterana. Čist prihod od 91.500 dinara uplatili smo samohranim roditeljima sa četvoro dece, od kojih pojedini boluju od teških bolesti – ističe Milan Tepić, član Opštinskog veća opštine Temerin zadružen za resor sporta.
Odigrana je i revijalna utakmica između pionira Sloge iz Temerina i Mladosti iz Bačkog Jarka, pobedili su mladi Jaračani rezultatom 2:1.

Autor: Mile Milojević
Datum: 09, 01, 2014.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *