Završen turnir prijateljstva u rukometu

TEMERIN: Završen je tradicionalni međunarodni rukometni turnir mlađih kategorija, u organizaciji prvoligaša ŽRK Temerin. Jednoglasna je ocena svih učesnika, klubova iz Srbije, Republike Srpske i Makedonije – da su oduševljeni gostoprimstvom i da jedva čekaju sledeću pozivnicu.

 

Dve zlatne medalje osvojile su mlade rukometašice Partizana iz Iđoša, kod mlađih pionirki i pionirki.
Najboljim ekipama i pojedincima priznanja su uručili Pavle Amidžić, sekretar ŽRK Temerin, Jova Pavlov, predsednik Zajednice trenera Rukometnog saveza Vojvodine, Goran Stojkov, trener u muškom rukometnom klubu Vardar iz Skoplja i Zoran Barbulović, direktor rukometnog kampa Borsko jezero.
Sportski savez Vojvodine uručio je nagrade 'Jovan Mikić Spartak', najviše sportsko priznanje u pokrajini. Među dobitnicima je i Dejan Dejanović iz Bačkog jarka, nekadašnji višestruki državni prvak u sportskoj gimnastici, a sada je trener i sudija.
U tradicionalnom izboru najboljih sportista novosadskog lista Dnevnik, nagradu za izveštavanje iz sporta dobio je Marko Meničanin iz Temerina.
U restoranu Tri šešira u Temerinu u subotu je održana izborna skupština Sportskog udruženja Bundes liga. Usvojeni su izveštaji o radu i finansijskom poslovanju u 2013. godini, kao i planovi aktivnosti u 2014. godini. Dosadašnji predsednik Radovan Bubanja je podneo ostavku. Za predsednika je izabran Mile Rosić, potpredsednici su Milan Jokić i Duško Desnica, sekretar Roland Talpai, blagajnik Dejan Dragoljević. 

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 30, 12, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *