40 ekipa na turniru u malom fudbalu

TEMERIN: U petak je u Domu omladine u Temerinu održano Slogino veče. Ovaj fudbalski klub iz MZ Staro Đurđevo u Temerinu već 10 godina se takmiči u trećem po rangu takmičenju u Srbiji. To je za naselje sa 4.500 stanovnika više nego uspeh, imajući u vidu mogo veće i bogatije gradove i sredine.

turnir mali fudbal temerin

 

Prvi deo prvenstva Temerinci su završili na šestom mestu u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina.
Pored fudbalera, članova uprave i stručnog štaba, veterana i simpatizera kluba – manifestaciji Slogino veče prisustvovali su Andraš Gustonj i Robert Pastor, predsednik i zamenik predsedinka Skupštine opštine Temerin, Milan Tepić član Opštinskog veća, predstavnici FK Sloga iz Bobote (Republika Hrvatska), Proleter (Novi Sad), FK Mladost (Bački Jarak), FK TSK (Temerin), OFK Sirig i Jedinstvo (Gospođinci).
Domaćine i goste pozdravio je Milorad Tomić, predsednik FK Sloga i član Izvršnog odbora FS Vojvodine.
Novogodišnji turnir u malom fudbalu u Temerinu okupio je 24 seniorske i 16 ekipa veterana. Seniori će se takmičiti u osam grupa, po tri ekipe. Igra se po bod sistemu, dve prvoplasirane ekipe nastavljaju takmičenje. Veterani će biti raspoređeni u četiri grupe sa po četiri ekipe. Susreti se igraju petkom, subotom i nedeljom u večernjim satima u sportskoj hali u Temerinu. Cena ulaznice je 50 dinara.
Na turniru rekreativaca u stonom tenisu, koji je organizovao Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Temerinu startovao je 21 takmičar. U muškoj konkurenciji pehare su osvojili Geza Karačonji, Andraš Oros, Tibor Varga i Danijel Karačonji, a medalje Momčilo Tepić, Nemanja Čomić, Đorđe Vasiljević i Vince Kiš. Kod devojaka, nagrađene su Marina Šobot, Dora Veđelek, Klementina Bolok, Andrea Nađidai i Flora Veđelek.

Autor: Mile Milojević
Datum: 16, 12, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *