Slogi bod u SENTI, TSK slavio u gostima

TEMERIN: Rukometašice Temerina ubedljivo su savladale ekipu Mladosti iz Srpske
Crnje 37:14, prvo poluvreme 20:7. Vodeći Spartak iz Debeljače je pobedio Jabuku 29:19, pa sa maksimalnim brojem od 12 bodova zauzima prvu poziciju u Prvoj ligi Srbije. Bod manje imaju rukometašice Temerina i Proletera iz Zrenjanina. Već u subotu igra se derbi, Bajmočanke dočekuju ekipu Temerina.

 

 

 

Susret Crvene zvezde i RK Mladost TSK iz Bačkog Jarka završen je u Mokrinu ubedljivom pobedom domaćina 41:24, prvo poluvreme 24:7. Neobjašnjivo slaba igra prvoligaša iz Bačkog Jarka, koji je u proteklih šest kola uknjižio samo četiri boda i u subotu dočekuje ekipu Hercegovine iz Sečnja.
Tri od četiri fudbalska kluba iz opštine Temerin bili su minulog vikenda u gostima, tako da rezultati nisu za pohvalu.
Sloga iz Temerina je tradicionalno neugodan protivnik lidera Srpske lige, ekipe Sente. Temerinci su golom Kalinova poveli u 15 minutu. Isti igrač i Zoran Zukić su propustili još nekoliko povoljnih prilika da pobećaju vođstvo. I kako to obično biva, domaćin je u 58 minutu, golom Nikolina izjednačio na 1:1. Sloga iz 11 susreta ima 16 bodova, zauzima osmo mesto i u nedelju dočekujue ekipu Radničkog iz Sombora.
Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka poraženi su u Vrbasu 1:0, iako nisu imali podređenu ulogu. Jaračani su posle ovog poraza na šestom mestu, a treću poziciju prepustili su Slogi iz Erdevika. Mladost je u subotu ponovo gost, ovog puta Graničara u Bezdanu.
Posle tri uzastopna poraza fudbaleri TSK-a doneli su juče sva tri boda iz Bačkog Dobrog Polja. U fer susretu, bez ijednog kartona domaćin je prvi došao u vođstvo. Dva minuta nakon početka drugog dela Marko Rosić je iskoristio jedanaesterac i poravnao na 1:1. Pobedonosni gola Temerinaca, delo je najmlađeg igrača Dušana Pjevca, koji je udarcem glavom matirao golmana domaćih. U nedelju u 14 časova TSK dočekuje ekipu Jedinstva iz Rumenke.
Fudbaleri Siriga, posle pobede nad Železničarom u Novom Sadu 2:1, doživeli su juče na domaćem terenu poraz od OFK Futoga 3:1. Sirižani su na 11 mestu Gradske lige Novi Sad sa 17 bodova i u nedelju putuju u Budisavu.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 28, 10, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *