Za vikend tri fudbalska susreta

TEMERIN: U petom kolu Prve lige Srbije RK Mladost-TSK dočekuje ekipu Lavovi iz Bačke Palanke. Prvoligaš iz Bačkog Jarka je u protekla četiri kola osvojio 4 boda i zauzima šesto mesto.
U prva četiri kola Prve lige za dame rukometašice Temerina i Spataka iz Debeljače imaju maksimalni učinak. Četiri susreta, četiri pobede. Temerinke će u subotu biti gošće Proletera u Zrenjaninu.

 

 

 

Na turniru džudo kluba Cement u Beočinu – mladi džudisti iz Bačkog Jarka su osvojili pet medalja. Katarina Ivanić, zlatnu , Nemanja Knežević srebrnu, a Mihajlo Marić, Nikolina Dobroja i Dejan Mihaljica bronzane medalje.
Na turniru u Beočinu takmičari Džudo kluba Sirig, Danica Maksimović i Ivana Juhasu su osvojile srebrne medalje, bronze su pripale Nađi Višnjić, Nini Todorović, Andrei Radošević i Anastsiji Odžić.
Od četiri fudbalska kluba iz opštine Temerinu – tri će narednog vikenda biti domaćini.
Mladost u subotu u Bačkom Jarku dočekuje ekipu Hajduka. Sloga će dan kasnije ugostiti tim Dunava iz Starih Banovaca, TSK dočekuje Mladost iz Bačkog Petrovca. Sirižani putuju u Novi Sad na susret sa Železničarom.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 17, 10, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *