Dečja nedelja u opštini Titel

TITEL: Povodom Dečje nedelje, učenici Osnovne škole „Svetozar Miletić“ i mališani Predškolske ustanove „Plavi čuperak“ posetili su opštinu Titel. U razgovoru sa zamenikom predsednika opštine Titel, Marinkom Trivunovićem, i predsednikom Skupštine opštine Titel, Gojkom Kostićem, deca su imala priliku da sama iznesu svoja viđenja problema koja ih tište i da se upoznaju sa radom Opštinske uprave.

 

decija nedelja opstina titel

 

Zamenik predsednika, Marinko Trivunović, u ime opštine Titel, poklonio je svakoj obrazovnoj ustanovi u svakom naseljenom mestu opštine Titel CD-plejer i Osnovnoj školi „Svetozar Miletić“ Titel Orfov instrumentarijum.
Povodom Dečje nedelje, urađeno je centralno grejanje u Predškolskoj ustanovi u Mošorinu, jer su stare peći bile veoma nebezbedne i neuslovne za boravak dece, i time je opština obezbedila uslove za formiranje još jedne grupe dece u vrtiću u Mošorinu. 
Takođe, uoči početka nove školske godine, opština Titel je uspela da renovira krov škole u Vilovu, školu u Gardinovcima, igralište Fudbalskog kluba „Miletić“ iz Mošorina, sportsku salu škole u Titelu i da izgradi sportski teren u dvorištu Osnovne škole „Isidora Sekulić“ u Šajkašu. 
– U Gardinovcima su u svim učionicama postavljeni laminati umesto betona i ograđeno je školsko dvorište, u kojem je bilo velikih problema sa psima lutalicama. Istovremeno, u Titelu je adaptirana školska sala. Uloženo je više od sedam miliona dinara, stavljeni su novi krov i parket i nabavljena je nova oprema. To je samo početak ulaganja u naše školstvo. Opština će se i u narednim godinama truditi da stvori uslove za kvalitetno školovanje naše dece po uzoru na najbolje škole u našoj zemlji, jer je to jedan od načina da zadržimo decu u našoj sve malobrojnijoj opštini i da od njih stvorimo generaciju koja će ovu zemlju napraviti boljom, istakao je zamenik predsednika opštine, Marinko Trivunović.

Izvor: opstinatitel.rs

Autor: Redakcija
Datum: 14, 10, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *