Fudbalerima 2 od 12 mogućih bodova

TEMERIN: Rukometašice Temerina zabeležile su četvrtu uzastopnu pobedu u Prvoj ligi Srbije. Pred svojim navijačima savladale su ekipu Jadrana iz Feketića 28:21. Trener Milan Vještica pružio je priliku svim igračicama, a sa devet bodova najjefikasnija je bila kapiten Miroslava Pavlov. Temerinke u subotu putuju u Zrenjanin.

 

 

 

RK Mladost TSK gostovao je u Crvenki, gde je poražen 28:24. Prvoligaš iz Bačkog Jarka posle četiri kola ima četiri boda, a u subotu dočekuje ekipu Lavova iz Bačke Palanke.
Fudbalski klubovi su od 12 mogućih bodova osvojili samo dva, i to na gostovanju.
Temerinska Sloga je igrala na Paliću. Susret je završen bez golova, kao i komšijski derbi u Kaću, između fudbalera domaćeg Jugovića i jaračke Mladosti.
Fudbaleri TSK-a poraženi su od ŽSK-a u Žablju 1:0 i sada su zaostali u trci za prvo mesto, u odnosu na Kabel i ŽSK.
OFK Sirig je juče pred domaćim navijačima poražen od Suseka, 3:0.
Mladost u subotu u Bačkom Jarku dočekuje fudbalere Hajduka. Dan kasnije Sloga će biti domaćin ekipi Dunava iz Starih Banovaca, a TSK dočekuje Mladost iz Bačkog Petrovca. Sirižani putuju u goste, Železničaru u Novom Sadu.
Kuglaši TSK-a zabeležili su treću uzastopnu pobedu i sada su na prvoj poziciji Vojvođanske lige. Juče su u Bačkom Gradištu savladali ekipu Spartaka iz Debelljače 7:1, u čunjevima 3381 : 3271. Temerinci su juče oborili rekord staze, kuglane u Bačkom Gradištu, za 53 čunja, što je svakako poseban uspeh.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 14, 10, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *