„Arena“, ipak, otvorena

Novi Sad: Dve godine očekivan novi bioskop „Arena“, sinoć je konačno otvoren ali sa polovičnim uspehom. Gala otvaranje najmodernijeg i prvog 3D bioskopa u Vojvodini zamalo da se pretvori u potpunu sramotu. Film „Montevideo, Bog te video“ ipak je premijerno prikazan, ali tek nakon 2 sata kašnjenja.

        Na samom ulasku u novi „Arena Cineplex“ u koji je uloženo oko 2 miliona evra, bilo je jasno da ne funkcioniše sve prema planu.

        Goste su dočekivale hostese ali i radnici u punoj opremi. Bukvalno ispod nogu VIP zvanica postavljali su tepihe i popravljali šavove.

        Domaćini su se obratili zvanicama sa izvinjenjem zbog malog kašnjenja, jer je, kako je rečeno, platno oštećeno i u toku je postavka novog.

        „Žao mi je zbog kašnjenja, istina je da je Arena cineplex otvorena pre vremena. Realno je da je potrebno još nedelju dana da sve zablista ali onda ne bi imali premijeru „Montevidea“, ne bi imali novi bioskop pre nove godine…“ objasnio je direktor Art Viste, Zoran Cvetanović.

        Izvinjenjima se pridružio i gradonačelnik Novog Sada, koji je, reče, zadovoljan što je u doba krize neko uložio čak dva miliona evra kako bi Novosađani imali bioskop.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 30, 12, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *