Sve spremno za „Koncert godine“

Novi Sad: Jedan od najznačajnijih koncertnih događaja na ovim prostorima , „Koncert godine“, nakon 8 godina ponovo se održava na novosadskom SPENS-u.

        Organizatori tvrde da je sve spremno za spektakl. Datum „velikog povratka“ je subota, 11. decembar, a organizatori tvrde da za ovaj događaj vlada neverovatno interesovanje u čitavom regionu i da su karte gotovo rasprodate, baš kao nekad.

        Svakog decembra od 1993. do 2002. u Velikoj dvorani SPENS-a skupljalo se sve najbolje na domaćoj rok sceni. Nema značajnijeg benda poslednje 2 decenije koji nije nastupao na „Koncertu godine“. Zahvaljujući njemu, neki su stekli popularnost. Nije ni čudo, onda što se o 11. „Koncertu“ priča već godinama, a interesovanje na internet sajtovima i portalima obećava punu salu i spektakl. Želje publike bile su i osnovni kriterijum za izbor bendova.

        U subotu će nastupiti 10 bendova, „Pekinška patka“, „Ritam nereda“, „Ateist rep,“ „Bjesovi“, „Dubioza kolektiv“, „Lolobriđida“, „SARS“ , „Svi na pod“ i „Overdrajv“ a biće prikazan i nastup „Ekatarine velike“ sa prvog „Koncerta godine“ 1993.

        Ulaznica još ima. Cena  je 1000 dinara u pretprodaji, a 1250 na dan koncerta. Kupuju se na blagajni SPENS-a i Gigs stiksu-u, u Pariskom magazinu ili preko interneta.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 08, 12, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *