„Sjaj“ na Novosadskom sajmu od 11. novembra

Novi Sad: Petnaesta međunarodna izložba zlatarstva, časovničarstva i optike „Sjaj“ održaće se na Novosadskom sajmu od 11. do 15. novembra, najavili su danas organizatori.

        Na sajmu će se naći više od 60 izlagača s prostora bivše Jugoslavije i iz Turske, a sem izložbi nakita, satova, alata i opreme planirano je i pet stručnih predavanja.

        „Radi se o četvrtom ovogodišnjem sajmu luksuza na Novosadskom sajmu, jer su posle motocikla, automobila i pribora za lov i ribolov došli na red dragulji i satovi, što govori da dragocene stvari imaju kupce i u vreme krize“, izjavio je izvršni direktor Novosadskog sajma za sajamske delatnosti Bojan Gajić.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

 

Za vikend festival vina

Na 3. jesenjem međunarodnom sajmu vina „Vinekspo`10“, koji će se održati na Novosadskom sajmu 12. i 13. novembra, učestvovaće više od 30 proizvođača i prodavaca vina iz poznatih vinskih regija širom sveta, saopštila je danas, u ime organizatora, Mirjana Milić.

Prema njenim rečima, pored degustacije vrhunskih vina i različitih jela, biće održano i pet stručnih predavanja, a smisao čitave smotre je doprinos podizanju vinske kulture u Srbiji i osvajanju novih tržišta.

 

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 09, 11, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *