Komgrap danas na „Sigetu“

Generalnu proveru pred start prvenstva u Vojvođanskoj ligi Zapad, fudbaleri OFK Jugović će imati danas od 13/30 časova, kada na svom terenu na SC „Siget“ dočekuju beogradski Komgrap.

 Šef stručnog štaba Kaćana Miodrag Cvijić je najavio da će na ovom susretu proveriti 14 igrača na koje najozbiljnije računa za prvenstvenu premijeru sa Sutjeskom u Bačkom Dobrom Polju, koja je na programu sledećeg vikenda.

„Tobdžije sa Sigeta“ će u prvom kolu sigurno nastupiti bez „požutelih“ Lakića, Terzića i Perića, te povređenog Plavšića i Srdića koji je operisao slepo crevo, a pod znakom pitanja je nastup rekonvalescenata Živanova i Blažića, odnosno „uvređenog“ Samardžića.

Zbog velikog broja fudbalera koji su van stroja, ali i zbog raskvašenog terena zbog kiše koja je obilno padala početkom sedmice, uprava Kaćana je bila prinuđena da otkaže kontrolnu utakmicu sa novosadskim Železničarom, koja je trebalo da se odigra prethodne srede.
Na slici: direktor OFK Jugović Jovo Petrović

Kadeti dva puta na teren

Pored seniora, i pripreme mlađih kategorija OFK Jugović su u završnoj fazi, pa se već uveliko igraju kontrolni mečevi.

Ovog vikenda, „plavo-beli“ kadeti će čak dva puta na teren. Danas će od 9/30 časova na Detelinari odmeriti snage sa „kanarincima“, odnosno kadetima Novog Sada, a sutra će od 13 časova na svom terenu dočekati vršnjake iz novosadske „Slavije“, koje predvodi poznati stručnjak Marjan Davidović.

Za nedelju je zakazana prava revija talenata na „Sigetu“, pošto će, pored kadeta, sa Salajčanima snage odmeriti i pioniri i omladinci. Najmlađi će svoj duel početi u 11 časova, a omladinci će na teren od 15 časova.

Istog dana na teren će prvi put i petlići (dečaci rođeni 1994. godine), koji će na novosadskom SC „Vujadin Boškov“ odigrati utakmicu sa odgovarajućom selekcijom superligaša „Vojvodine“.



Autor: Goran Nakomčić
Datum: 03, 03, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *