Škola fudbala FK „Borca“ iz Ostružnice po šesti put na pripremama u Titelu

Deo Škole fudbala FK „Borca“ iz Ostružnice, dečaci rođeni od 91. do 95. godišta (njih oko 30), sa trenerom Aleksandrom Stanković i Slavoljubom Ćirićem, kao i sekretarom Kluba Slobodanom Petrovićem, već šest godina dolaze u Titel, kako na zimske, tako i na letnje pripreme.

            Petlići, pioniri i kadeti „Borca“ uspešno se takmiče u Beograskoj zoni – nalaze se pri vrhu tabele. O dolasku u Titel i o utiscima, sekretar Slobodan Petrović nam je rekao:
            – Već šest godina dolazimo ovde u Titel na pripreme jer su uslovi maksimalni, počevši od smeštaja, hrane, pa sve do sportskih terena, pre svega mislim na novootvoreni Sportsko-rekreativni centar „Anker“. Ovde smo već stekli dosta poznanika, među kojima su i čelni ljudi Opštine Titel i lokalnog fudbalskog kluba. I baš zbog toga u junu prošle godine kada smo obeležavali 75 godina postojanja u gostima su nam bili naši uvaženi prijatelji: predsednik Opštine Titel Milivoj Petrović, predsednik Skupštine opštine Titel i predsednik FK „Titela“ Milan Nastasić i član Uprave FK „Titela“ Vasa Pajić, rekao je Slobodan Petrović.
            Osmodnevne pripreme mali Ostružičani će iskoristiti za učenje osnovnih elemenata fudbala, da se druže i da maksimalno iskoriste zimski raspust. Treniraće dva puta dnevno, a kako kažu ako im vreme bude išlo od ruke treniraće i po ceo dan i to na sportskim terenima FK „Titela“. Po potrebi koristiće  i zatvoreni prostor Sportsko-rekreativnog centra „Anker“. Igraće nekoliko prijateljskih utakmica sa domaćom ekipom „Titela“, kao i sa ostalim ekipama na pripremama u Titelu.
            – Do početka prolećnog dela prvenstva, koje počinje krajem marta, verujem da ćemo biti spremni, zaključio je na kraju razgovora Slobodan Petrović.

BORAC (Ostružnica) – POTISJE (Knićanin)
6:3 (2:2) 

            TITEL: Sportski centar, gledalaca 50, sudija Slobodan Petrović (Beograd). Strelci: Pokrajac u 12, Jevremović u 16. i 70,  Filipović u 36. i 39. i Jeličić u 68. minutu za „Borac“, a  Marinković u 21. (iz penala), Icić u 29. i Radojević u 44. (autogol) za „Potisje.

            Borac: Piližota, Sušić, Stanojević, Vučković, Ljubojević, Radojević, Ćirić, Pokrajac, Filipović, Jevremić i Jelić. Igrali su još: Kolobarić, Perović, Sančanin, Ilić i Jovanović.

            Potisje: Jovanović, M. Antić, S. Cvetković, A. Cvetković, N. Antić, Jančić, Petrović, Pešić, Icić, Marinković i Marković. Igrali su još: Stanković, Mladenović, Zdravković, Kostić i Stoiljković.

            Pioniri „Borca“ i „Potisja“ su malobrojnoj publici pokazali jednu lepu i dinamičnu utakmicu. Ostružičani su brzo došli u vođstvo sa dva gola prednosti, koje je ubrzo poništeno tako da je rezultat u prvom poluvremenu bio nerešen 2:2. U nastavku susreta, bolje pripremljena ekipa „Borca“ postigla je još četiri gola, a autogolom Radojevića vođstvo je umanjeno. Utakmica je osim što je bila lepa i dinamična bila i veoma efikasna.

Autor: Žika Marković
Datum: 29, 01, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *