U Temerinu održan međunarodni dečji maskenbal

TEMERIN: Sa nekoliko stotina mališana, kako iz opštine Temerin, ali i gostujućih učesnika iz drugih gradova Vojvodine i susedne Mađarske, na gradskom temerinskom Trgu upriličen je ovogodišnji Veliki dečiji maskenbal.

 

maskenbal temerin

 

Uz stotine maski, kostimiranih devojčica i dečaka, ali i roditelja, nastavnica i školskog osoblja bio je ovo poslednji u nizu događaja kojima je u Temerinu obeležena ovogodišnja Dečja nedelja.

Uz bogat program i nastupe mališana koji su drugarski na bini izvodili pesme, kako na srpskom i mađarskom jeziku, ulicama Temerina prednjačili su đaci kostimirani u likove crtanih i filmskih junaka, dobrih vila i vilenjaka. U maskenbalu su učestvovali školarci osnovnoškolskog uzrasta, a organizator događaja bilo je Opštinsko veće za obrazovanje.

„Bila je ovo nedelja posvećena najmlađima i radujemo se što je ovoliki odziv mališana za ovaj završni događaj, koji su lepo shvatili ovo druženje i nadam se da će im ostati u lepom sećanju. Mi se svakako trudimo da na različite načine ponudimo deci kvalitetne sadržaje, a Dečja nedelja je upravo nedelja u kojoj su deca svakako bila na prvom mestu, kako se trudimo svi da i inače budu“ , kazala je Izabela Urban, članica opštinskog veća za obrazovanje.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 11, 10, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *