Vikend u znaku rukometa i košarke

TEMERIN: Posle tri kola u Prvoj ligi Srbije za dame, rukometašice Temerina su na prvoj poziciji sa 6 bodova, koliko ima i Spartak iz Debeljače. Temerinke u petak od 20,30 dočekuju ekipu Jadrana iz Feketića.

 

 

RK Mladost TSK je u prva tri kola prvoligaškog karavana uknjižio četiri boda i u subotu gostuje u Crvenki.
Četiri poraza fudbalskih ekipa, od toga tri na domaćem terenu su veliko iznenađenje. Sa tri uzastopna kiksa, Sloga se iz vrha tabele preselila na osmo mesto i u nedelju gostuje na Paliću. U poslednjim minutima susreta sa Jedinstvom, Kalinov nije iskoristio jedanaesterac, u nadoknadi vremena, u 94 minutu, gosti iz Novog Bečeja su postigli drugi gol, za konačnih 2:1.
Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka su primili gol u poslednjim trenucima utakmice sa Jedinstvom iz Stare Pazove, iako su imali više dobrih šansi. U subotu ih očekuje susret sa komšijama, Jugovićem u Kaću.
Posle pet uzastopnih pobeda TSK je poražen na domaćem terenu od Kabela. Nakon isključenja Marka Mandića, gosti su uz podršku arbitara došli do pobede od 1:0. Temerinci u nedelju putuju u Žabalj.
Četiri uzastopna poraza beleže fudbaleri OFK Siriga. Bolji od njih, u nedelju su bili igrači novosadske Slavije, koji su slavili 3:0. Sirižani u nedelju dočekuju ekipu Suseka.
Drugo kolo u Prvoj srpskoj košarkaškoj ligi igra se u nedelju u 17 časova u sportskoj hali u Temerinu. Košarkaški klub Mladost iz Bačkog Jarka dočekuje ekipu Dunava iz Novih Banovaca.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 09, 10, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *