Poziv za dostavljanje predloga za Mitrovdanske nagrade, povelje i zahvalnice

ŽABALJ: Povodom 8. novembra – Dana Opštine Žabalj, Skupština Opštine Žabalj dodeljuje nagrade i priznanja zaslužnim pojedincima i kolektivima za 2013. godinu.

 

 

 

Nagrade i priznanja se dodeljuju za postignute izuzetne rezultate u toku jedne ili više godina, u sledećim oblastima: privređivanje, osvajanje novih proizvoda i usluga, tehničko unapređenje, pronalazaštvo i racionalizacija, obrazovanje i vaspitanje, nauka, zdravstvena i socijalna zaštita, sport i fizička kultura, kultura i umetnost i druge delatnosti.
Mitrovdanska nagrada dodeljuje se u vidu plakete sa diplomom i novčanim iznosom, dok se Mitrovdanska povelja i zahvalnica dodeljuju u vidu diploma.
Skupština Opštine Žabalj poziva institucije, grupe građana i pojedince, da svoje predloge sa obaveznim obrazloženjem dostave Skupštini Opštine Žabalj – Komisiji za nagrade i priznanja Opštine Žabalj za 2013. godinu, Žabalj, Ulica Nikole Tesle broj 45. U obzir će biti uzeti predlozi koji na pisarnicu Opštinske uprave Žabalj pristignu najkasnije do srede 23. 10. 2013. godine do 15 časova.

 

 

Izvor: zabalj.rs

Autor: Redakcija
Datum: 10, 10, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *