Na turniru FK TSK Ferencvaroš i Vojvodina

TEMERIN: Minuli sportski vikend bio je veoma uspešan za fudbalske kluhbove iz opštine Temerin. Od 12 mogućih, osvojili su 10 bodova.

Fudbaleri Sloge savladali su tim Tekstilca iz Odžaka sa 5:0 i tako najavili pohod ka prvoj poziciji u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina. Golove su postigli Đukić, Kalinov, Stefan Jorgić, Jovanović i Vukaljević. Sloga u nedelju putuje u Šid, na susret sa Radničkim.
Fudbaleri jaračke Mladosti koji se takmiče u Vojvođanskoj ligi savladali su tim Borca u Novom Sadu sa 1:0. Na ovom susretu golman plavo belih Dragan Lolić odbranio je jedanaesterac. Strelac gola za Mladost bio je Petar Grahovac. Jaračani u subotu dočekuju ekipu Srbobrana.
U deribiju trećeg kola Područne lige Novi Sad ekipa TSK-a savladala je veoma dobar sastav Borca iz Šajkaša sa 1:0, golom Vladimira Lavrnje iz jedanaesterca. Imali su temerinci mnogo prilika za gol.
FK TSK ove godine slavi 100 godina uspešnog rada. Tim povodom u nedelju će biti odigran turnir na kojem će pored domaćina učestvovati Ferencvaroš iz Budimpešte , novosadska Vojvodina i Zakanjsek iz Mađarske. Biće to prava fudbalska fešta u Temerinu. Zbog ovog turnira, prvenstveni susret između Vojvodine iz Bačkog Gradišta i TSK-a biće odigran u sredu. 11. septembra.
Fudbaleri Sremca i OFK Siriga igrali su juče u Čereviću, nerešeno 1:1. Sirižani u nedelju dočekuju tim Omladinca iz Stepanovićeva.

Autor: Mile Milojević
Datum: 02, 09, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *