Ferencvaroš i Vojvodina uveličali slavlje TSK

TEMERIN: Temerin je juče bio u znaku Međunarodnog fudbalskog turnira povodom Veka postojanja FK TSK. Po idealnim vremenskim uslovima utakmice ja pratilo 1.500 ljubitelja fudbala.

 

Druga ekipa domaćina savladala je Zakanjskek iz Mađarske 2:0. Mečevi su trajali po 45 minuta. U drugoj utakmici Ferencvaroš je savladao slavljenika 4:0. Dva gola postigao je Bušai, po jedan Marsel i Jonesku. Šlag turnira bio je susret Ferencvaroša i Vojvodine. Gosti su poveli golom crnoputog Diala, izjednačio je Stojan Vranješ iz penala. Novosađani su imali još nekoliko povoljnih šansi. U poslednjem meču turnira Vojvodina je savladala ekipu TSK-a 2:0, golovima Denkovića i Alivodića.
Fudbaleri Sloge propustili su priliku da donesu tri boda iz Šida. Veći deo susreta vodili su 1:0, ali je domaćin uspeo da izjednači.
Bez golova u subotu je završen derbi u Bačkom Jarku između fudbalera Mladosti i Srbobrana. Za domaćina igrao je povratnik Borko Pavlović.
Prvenstveni susret Vojvodina ( Bačko Gradište ) – TSK igra se u sredu u Bačkom Gradištu. Omladinci TSK-a savladali su vršnjake iz Bačkog Gradišta 3:0.
Fudbaleri Siriga bili su juče bolji od komšija iz Stepanovićeva i slavili su 1:0.
U narednom kolu Sloga dočekuje ekipu Radničkog iz Nove Pazove, jaračka Mladost gostuje na novosadskom Vidovdanskom naselju, TSK u Bačkom Gradištu, OFK Sirig putuje u Ledince.

Autor: Mile Milojević
Datum: 09, 09, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *