Sloga – Proleter 0: 3, Mladost-TSK 1:3

TEMERIN: Minulog vikenda fudbalski klubovi iz naše opštine imali su više kontrolnih susreta. Ni igračima, ni malobrojnim navijačima nije bilo nimalo lako, jer su pravi tropski uslovi ovih dana protiv najpopularnijeg sporta.

 

 

 

Fudbaleri Sloge dočekali su u subotu prvoligaša, Proletera iz Novog Sada. Bolje pripremljeni Novosađani su znalački iskoristili veliki broj igrača, podjednakih kvaliteta pa su slavili sa 3:0. Temerinska Sloga je prve dve kontrolne utakmice rešila u svoju koristi pobedama protiv novosadske Crvene zvezde 3:1 i Vrbasa 2:0. Srpskoligaš iz Temerina igraće u sredu protiv Indeksa.
Fudbaleri TSK-a savladali su u subotu ekipu Slavije iz Novog Sada sa 2:1, golovima Marka Rosića i Vladimira Rabljenovića.
Juče je u Bačkom Jarku odigran susret između fudbalera domaće Mladosti i temerinskog TSK-a. Pobedili su Temerinci golovima Peđe Markovića, Slobodana Džepine i Vladimira Rabljenovića sa 3:1. Ekipa TSK.a u sredu igra sa Borcem iz Novog Sada, a u subotu i nedelju učestvuje na turniru FK Vojvodina u Bačkom Gradištu Veliki broj fudbalera napustio je Livadicu, nakon ispadanja Jaračana iz Srpske lige. Od iskusnijih, ostali su golman Lolić i Dragoljević, vratili su se Isak, Kovačević i Jakšić. Fudbalere Mladosti vodio je juče Šimičić, a očekuje se da kormilo prvog trenera ponovo preuzeme Miroslav Lolića.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 29, 07, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *