Rekonstrukcija raskrsnice kod Mosta slobode

NOVI SAD: JP Zavod za izgradnju grada obavestio je javnost da su posle dužeg vremena, započeli prvi ozbiljniji radovi na rekonstrukciji glavnog gradskog bulevara, Bulevara oslobođenja. Rekonstrukcija raskrsnice na ukrštanju Bulevara oslobođenja i ulice Narodnog fronta, predstavlja prvu od četiri planirane raskrsnice na ovom Bulevaru, a sve u cilju da se obezbedi nesmetano funkcionisanje kako kolskog, tako i pešačkog saobraćaja.

 

Za deset godina saobraćajno opterećenje na trasi Bulevara je duplirano. Dnevno ovim bulevarom prođe oko 800 autobusa, što za posledicu ima izuzetno loše stanje kolovozne konstrukcije, a pogotovo samih raskrsnica. Upravo iz tog razloga, posle dužeg vremena, pristupilo se prvoj ozbiljnijoj rekonstrukciji na ovom bulevaru i to upravo raskrsnicom kod Mosta slobode, saopštava ZIG.

Nakon ovih radova ZIG najavljuje nastavak radova na rekonstrukciji raskrsnica sa Bulevarom Cara Lazara, Futoškom ulicom i Bulevarom Kralja Petra Prvog.

ZIG apeluje na vozače da izbegavaju ulice koje se ukrštaju sa Ulicom narodnog fronta, kao i samu ulicu Narodnog fronta i da koriste Bulevar Cara Lazara, kao i alternativne saobraćajnice oko Bulevara.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 24, 07, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *