Promena trase na linijama 4, 7, 11A i 11B

NOVI SAD: Autobusi na gradskim linijama 4, 7, 11a i 11 bići će drugim putem dok se ne završi rekonstrukcija raskrsnice Narodnog fronta i Bulevara oslobođenja.

 

„Četvorka“ i 11b iz smera ka Limanu IV, od Spensa idu pravo do Šekspirove ulice gde skreću levo, pa zatim iz Šekspirove desno u Ulicu Narodnog fronta i onda nastavljaju redovnom putanjom. Na izmenjenom delu trase koristi se stajalište na Bulevaru cara Lazara, posle raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja.
Autobusi na liniji 4 i 11a, u smeru od Limana IV prema Spensu, iz Narodnog fronta skreću levo u Šekspirovu ulicu, a potom desno na Bulevar cara Lazara i onda se uključuju na redovnu trasu. U izmenjenom delu puta koristi se privremeno stajalište u Šekspirovoj ulici, a autobus se zaustavlja i na stajalištu na Bulevaru cara Lazara preko puta teniskih terena.
Autobus na liniji 7 iz smera prema Satelitu skreće sa Bulevara oslobođenja desno na Bulevar cara Lazara, zatim levo u Šekspirovu i ponovo desno u Ulicu Narodnog fronta, odakle se uključuje na postojeću trasu. Na izmenjenom delu puta autobusi primaju putnike na redovnom stajalištu na Bulavaru cara Lazara.
„Sedmica“ iz smera prema Futoškoj pijaci saobraća Ulicom Narodnog fronta, zatim skreće levo u Šekspirovu, a potom desno na Bulevar cara Lazara i vozi sve do Bulevara oslobođenja, gde se uključuje na postojeću trasu. Na izmenjenom delu trase autobusi se zaustavljaju na privremenom stajalištu u Šekspirovoj ulici.

 

 

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu 021.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 23, 07, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *