Stonoteniseri Temerina u prvoj ligi Srbije

TEMERIN: Stonoteniseri Temerina osvojili su prvo mesto u Drugoj saveznoj ligi – grupa Vojvodina. Osamnaest utakmica, isto toliko pobeda, rezultat vredan isticanja. Temerinci su osvojili 36 bodova, drugoplasirana Bačka Topola – deset bodova manje.

 

 

 

Imre Pete i njegovi stonoteniseri su učestvovali u kvalifikacijama za ulazak u Prvu ligu. U konkurenciji osam timova, bili su prvi, a sem njih, u viši rang sele se i stonotenisrri Pančeva. Boje kluba branili su Imre Pete, Viktor Melik, Mladen Vukobrat, Roland Feher, Zoltan Nađidai i Andraš Oros.
Druga muška ekipa stonoteniskog kluba Temerin, u sastavu Pero Tepić, Valentin Balind, Jovan Vranješević, Lazar Tomić i trener Tibor Varga osvojili su prvo mesto u Južno-bačkoj ligi, sa 18 bodova, 9 pobeda i samo jednim porazom.
Prva ženska ekipa takmičila se u Vojvođanskoj ligi – grupa Zapad, gde je zauzela drugo mesto, sa 7 pobeda i 3 poraza.
Boje STK Temerin branile su Andrea Nađidai, Klementina Bolok, Nikolet Oros, Flora i Dora Veđelek Milana Mrkobrad, a trener je Andraš Oros.
Večeras se završava Humanitarni turnir Srpske radikalne stranke u malom fudbalu. Čist prihod namanjen je Dragani Gvozdenović i Biljani Knežević. Startovalo je 24 muških i 6 ženskih ekipa. Večeras su na programu utakmice za treće mesto u obe konkurencije i finala, a program se otvara u 18 časova susretom dve ekipe Dnevnog centra za decu i omladinu u Temerinu.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 01, 07, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *