Počele prijave za turnir Fudbalica ulica

TEMERIN: Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka savladali su u sredu u Beočinu ekipu Cementa 4:1, i tako se plasirali u polufinale KUP-a na području Fudbalskog saveza Vojvodine.

 

 

 

Golove za plavo bele postigli su Popin u 4. i 70. minutu, Klisura i Zeljković. Sve misli u FK Mladost usmerene su poslednjem kolu i susretu sa Dunavom iz Starih Banovaca, u nedelju popodne u Bačkom Jarku. Pobeda obezbeđuje opstanak u Srpskoj ligi – samo u slučaju da ČSK na terenu u Čelarevu savlada Palić, ili bar igra nerešeno.
Fudbaleri temerinske Sloge biće gosti Jedinstva u Staroj Pazovi. Pobeda ili remi obezbeđuje im drugo mesto u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina.
U nedelju popodne na stadionu u Temerinu igra se derbi između fudbalera TSK-a i Kabela. Pobednika očekuje drugo mesto u Područnoj ligi Novi Sad.
Fudbaleri OFK Siriga u nedelju dočekuju lidera prvenstva, novosadsku Mladost – koja je već obezbedila plasman u Područnu ligu Novi Sad.
Tradicionalni turnir u malom fudbalu 'Fudbalica ulica' počeće 14. juna na terenu sa veštačkom travom OŠ Petar Kočić u Temerinu. Uplata po ekipi iznosi 4.000. dinara. Pobednički tim očekuje novčana nagrada od 20.000 dinara. Utakmice se igraju u večernjim satima, pod reflektorima.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 06, 06, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *