Javni poziv za učešće u aktivnostima Projekta Hrvatska-Srbija

Dana, 22.03.2013. godine, Agencija za razvoj opštine Temerin i opštine Žabalj i Titel objavile su Javni poziv za učešće u aktivnostima Projekta „Mreža Centara za razvoj preduzetništva i prekograničnu saradnju“.

IPA projekat Titel Zabalj Temerin

 

Aktivnosti koje su obuhvaćene javnim pozivom:

  • Besplatna poslovna obuka seminarskog tipa u trajanju 21 radni dan, za zainteresovane mlade polaznike iz opština Temerin, Žabalj i Titel.
  • Poslovna podrška i pomoć budućim i postojećim preduzetnicima, poljoprivrednicima, gazdinstvima, malim i srednjim preduzećima, poljoprivrednim zadrugama, sa teritorija opština Temerin, Žabalj i Titel.
  • Promocija i podrška razvoju socijalnog preduzetništva, za domove za stara lica, domove za socijalno ugrožena, invalidna i obolela lica, udruženja žena, humanitarne organizacije, ostala udruženja građana i nevladine organizacije, sa teritorija opština Temerin, Žabalj i Titel.


Cilj Projekta je da poboljša i unapredi odnose između dve susedne zemlje kroz poboljšanje prekogranične ekonomske saradnje, a preko stvaranja institucionalnih, poslovnih i trgovinskih lokalnih i prekograničnih uslova za povezivanje preduzetnika, kompanija, poljoprivrednih gazdinstava, zadruga i drugih organizacija sa teritorija projektnih partnera, radi stvaranja stabilne i trajne osnove za dalju saradnju, povezivanje, zajednički ekonomski razvoj i ravnopravno učešće u EU integracijama.

Kriterijume i uslove za učešće u aktivnostima Projekta možete videti ovde

Autor: Redakcija
Datum: 28, 03, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *