Besplatnim vežbanjem do boljeg zdravlja u Čurugu i Đurđevu

ČURUG, ĐURĐEVO, ŽABALJ: U okviru svoje saradnje sa asocijacijom „Sport za sve Vojvodine“, Sportski savez opštine Žabalj, je uvrstio u svoj program predlog korisne rekreacije za sve žene Đurđeva i Čuruga (za sada).

 

 

Pod sloganom „Vežbanjem do boljeg zdravlja-budi fit besplatno“, ženama ova dva mesta pružiće se prilika da vežbaju u tri kategorije, gde su zastupljeni:
LATINO: grupno vođeni fitnes program koji se izvodi uz Latino i internacionalnu muziku, kreirajući dinamičnu, uzbudljivu, veselu i efektivnu fitnes celinu.
PILATES: predstavlja jedinstven program vežbanja sačinjen od vežbi jačanja, istezanja i disanja. Usmeren je prevashodno na jačanje mišića leđa i trbuha, i pogodan je za sve, naročito za one koji bi želeli da poboljšaju svoj posturalni status.
AEROBIK: grupno vođeni fitnes program sačinjen od jednostavnih, osnovnih aerobik koraka i kretnji koji poboljšava aerobnu izdržljivosti pozitivno utiče na redukciju telesne mase i potkožnog masnog tkiva.

U ČURUGU sve će to biti dostupno ženama od 3. aprila do 31. maja, sredom i petkom od 20,00 časova u fiskulturnoj sali OŠ „Đura Jakšić“. Prijave se primaju do 02. aprila, kod Bogdane Kulačin – tel. 064 22 53 543
 
U ĐURĐEVU, žene će moći da se rekreiraju u fiskulturnoj sali 0Š “ Jovan Jovanović Zmaj“ od o1. aprila do 29. maja, utorkom i petkom od 18,30 , a prijave se primaju do 31. marta kod Marijane, na telefon 063 852 73 18.

Izvor: zabalj.rs

Autor: Zdravko Siriški
Datum: 26, 03, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *