Odigrana utakmica između FK Titel i FK Palilulac

TITEL: U četvrtak, 14. marta 2013. godine, na stadionu FK „Titel“ u Titelu, odigrana je deveta prijateljska utakmica, u nizu priprema za početak prolećnog dela prvenstva u Opštinskoj ligi Titel – Žabalj, između FK „Titel“ iz Titela i FK „Palilulac“ iz Beograda. Utakmica je završena rezultatom FK „Titel“ Titel – FK „Palilulac“ Beograd (kadeti) 2:2 (2:2), a strelci za Titeljane bili su: Šuša 1-0 i Pajić 2-1.

Titel Fudbalski klub Titel FK Titel

 

 

 

FK „Titel“ je nastupio u sledećem sastavu: Talpaji, Mladenović, Dupor, Subotin, Kostić, Šuša, Bolmanac, Vučić, Pajić, Mračajac V. i Mračajac M.
Odmah na samom početku meča umesto iskusnog Kostića u igru je ušao mladi Lisica. Kostić se povredio u sudaru sa mladim napadačem Beograđana, on je ušao u duel oprezno da ne bi povredio igrača FK „Palilulac“, a neiskusni mladi igrač je nespretno reagovao i povredio Kostića, koji je zatražio pomoć u Domu zdravlja Titel. Trener FK „Titel“ Zoran Pavlović nada se da je povreda lakša i da će Kostić moći da konkuriše za sastav ekipe za 1. kolo, jer Kostić svojim iskustvom, željom i voljom daje vetar u leđa mlađim saigračima. U nastavku utakmice, u igru su ušli: Hucki i Nemeš.

Zorana Pavlovića, trenera FK „Titel“, raduje povratak iskusnog Pajića u takmičarsku ekipu, koji svojim temperamentom i željom za pobedom, daje svojim mlađim saigračima primer kako se bori za boje kluba čiji se dres nosi. Trener Pavlović se nada da će Pajića konačno mimoići povrede, jer vredno trenira i željan je igre.

„Želim da naglasim da sam konačno zadovoljan željom i borbenošću mladih igrača, jer se igralo po pravom pljusku i svo vreme je duvao hladan vetar, ali su igrači dali svoj maksimum i konačno pokazali malo žara i želje koja im je nedostajala u prethodnim mečevima“, istakao je trener Zoran Pavlović.

Naredni meč, odnosno generalnu probu pred nastavak prvenstva, Titeljani imaju u nedelju, 17. marta 2013. godine, u 15.00 časova, na svom terenu, protiv FK „Potisje“ iz Knićanina.

Izvor: opstinatitel.rs

Autor: Redakcija
Datum: 15, 03, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *