Prekogranična saradnja Hrvatska-Srbija

TEMERIN: Prvog marta započela je implementacija zajedničkog Prekograničnog projekta pod nazivom “Mreža centara za razvoj preduzetništva i prekograničnu saradnju (CBS Network Croatia-Serbia 2007-2013.)” u okviru Evropske unije.

Agencija za razvoj

 

Agencija za razvoj opštine Temerin je funkcionalni vodeći partner u projektu i vodeći partner u Republici Srbiji, Opština Borovo vodeći partner u Republici Hrvatskoj a realizaciji projekta učestvuju opštine Žabalj i Titel iz Srbije i Opština Negoslavci iz Republike Hrvatske.
Dvanaestog marta održan je prvi sastanak celokupnog projektnog tima i predstavnika projektnih partnera: Opština Borovo i Negoslavci iz Hrvatske, u Borovu. Sastanku su prisustvovali i Načelnici općina, na čelu svojih delegacija.
Zaključeno je da se sve početne aktivnosti implementacije zajedničkog projekta pod nazivom „Mreža Centara za razvoj preduzetništva i prekograničnu saradnju“ (CBC Network Croatia-Serbia) planski i uspešno odvijaju sa obe strane granice dveju susednih zemalja i da se u daljoj realizaciji treba nastaviti prema usvojenom Operativnom planu projekta, tokom svih 18 meseci trajanja. 

Autor: Mile Milojević
Datum: 14, 03, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *