Milan Petrovic kvartet u Novom Sadu u Pozorišnom klubu Ben Akiba (Újvidéki Művészklub

NOVI SAD: Milan Petrovic kvartet održaće koncert u sredu 27.februara u 22 časa u Pozorišnom klubu „Ben Akiba“(Újvidéki Művészklub“), koji se nalazi u okviru Novosadskog pozorišta (Jovana Subotića 3-5).

Milan Petrovic Quartet Novi Sad

 

         Godinu dana nakon objavljivanja albuma „Excursion“u izdanju SKCNS novosadska publika će imati priliku uživo da čuje jedan od koncertno najaktivnijih sastava domaće jazz scene. Tokom 2012. godine album su uspešno promovisali u zavidnom broju klubova, a i na većini domaćih jazz i blues festivala od kojih je najznačajniji Nisville Jazz festival. Milan Petrović kvartet izvodi instrumentalne funk, blues, jazz, autorske kompozicije Milana Petrovića sa albuma „Excursion“, (2012 dobio sjajne kritike u Srbiji i okruženju). i poznate temame uz specifično izvođenje.
        Milan Petrović Quartet postoji od marta 2011. godine. Ovih dana su u studiju kako bi snimili drugi po redu album. Prethodni nastup u Novom Sadu su imali u avgustu 2011. godine u Dunavskoj Saletli na poziv gospodina Dujina.

 

Nisville Milan Petrovic Quartet


        Bend će u Pozorišnom klubu „Ben Akiba“ nastupiti u sastavu: Milan Petrović – klavijature, Lehel Nagy – saksofon, Siniša Hadži Antić – bass gitara i Bogdan Zdjelar – bubnjevi.

Ulaz na koncert je besplatan.

Autor: Redakcija
Datum: 26, 02, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *