TOO Žabalj na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu

Nastup TOO Žabalj na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu, bio je veoma zapažen. Sam štand od 30m2, opremljen nameštajem od trske – lokalnog proizvođača “Natura group” iz Žablja privlačio je pažnju, kao i stalna dešavanja na štandu.

Carda Debeli lad Sajam turizma Beograd

 

Predstavnici čarde “Debeli lad” obučeni u bačke narodne nošnje animirali su posetioce, nudeći domaće specijalitete i deleći promotivni materijal.
Svakodnevne degustacije vina organizovali su: lokalna vinarija “Botić” i vinarija gost “Benišek – Veselinović” iz Sremskih Karlovaca. Posetoci sajma su mogli probati, ali i kupiti slatke đakonije “Bombonice”, kao i suvenire poput već prepoznatljivih oslikanih tikava.

 

Bombonica Curug Sajam turizma Beograd


Po prvi put predstavljeni su suveniri – magneti, koje je turistička organizacija odradila povodom 250 godina obeležavanja šajkaškog bataljona. Tokom jednog popodneva goste na štandu je zabavljao i tamburaški orkestar “Stari đeram”.

 

Turisticka organizacija opstine Zabalj Sajam turizma Beograd


Povodom ovog najznačajnijeg i najvećeg sajma turizma u Jugoistočnoj Evropi, izdata je i nova brošura sa celokupnom turističkom ponudom opštine Žabalj, koja je dopunjena i izmenjena u odnosu na prethodnu.

Turisticka organizacija opstine Zabalj Sajam turizma Beograd

Izvor: TOO Žabalj

Autor: Redakcija
Datum: 25, 02, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *