Rekonstruisana sportska sala u Žablju

Žabalj: Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu, na svečanosti u Žablju, pustila je u rad rekonstruisanu sportsku salu „Partizan“. Na svečanosti su prisustvovali predsednik Opštine Žabalj Čedomir Božić i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Dane Korica, kao i mnogi drugi sportski radnici.

Rekonstrukcija sportske hale u zablju

 

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu je za rekonstrukciju pomenute sale izdvojio 2.000.000 dinara, dok je lokalna samouprava u istom projektu učestvovala sa 800.000 dinara. Sala će pre svega služiti za borilačke sportove koji u ovoj opštini imaju dugu i uspešnu tradiciju.

Na svečanosti proglašenja najboljih sportista i sportskih udruženja u Opštini Žabalj, koja je prethodila otvaranju sportske sale, pokrajinska sekretarka Marinika Čobanu je dobila plaketu za doprinos i unapređenje sporta i sportske infrastrukture. Marinika Cobanu opstina ZabaljSekretarka se zahvalila domaćinu na priznanju i istakla da primer opštine Žabalj treba da posluži i drugim opštinama u Vojvodini, a takođe i Srbiji, kako sport na lokalu može da se uredi i dobro funkcioniše. 

„Drago mi je što je Opština Žabalj prepoznala značaj sporta, a naročito rekreativnog, i što ulaže sve napore da ga još više unapredi. Sigurna sam da ćemo u ovim ljudima naći i pravog partnera u ciklusu javne rasprave o predlogu strategije razvoja školskog sporta u Vojvodini, a što predstavlja prioritet sekretarijata“, rekla je Čobanu.

Autor: Redakcija
Datum: 21, 02, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *