Proglašeni najbolji sportisti opštine Žabalj za 2012.

ŽABALJ: U Velikoj sali SO Žabalj održana je svečanost dodele priznanja sportistima i sportskim radnicima koji su iskazali najbolje rezultate u protekloj godini. Domaćin je bio Sportski savez Žablja, a ovaj svečani skup su uveličala značajna imena iz sveta sporta iz Srbije i Vojvodine.

 

Zabalj najbolji sportisti opstina Zabalj

 

Cedomir Bozic nagrade najboljim sportistima opstina ZabaljPozdravljajući prisutne, predsednik opštine Žabalj Čedomir Božić je nagovestio bolje dane žabaljskom sportu, mada ni dosadašnja angažovanja lokalne samouprave nisu bila zanemarljiva. Čedomir Božić je istakao da su retke opštine koje imaju 28.000 stanovnika, a da imaju toliki broj organizovanih klubova, i toliko postignutih sportskih rezultata.

Sigurno je da će se i dalje ulagati u sport, jer je to najdobronamernija investicija. Ovom skupu su se odazvali mnogi sportski poslenici, među kojima Generalni sekretar Sportskog Saveza Srbije proslavljeni atletičar Dane Korica, potpredsednik Sportskog Saveza Srbije Slobodan Dimitrijević, predsednik Sportskog Saveza Vojvodine Darko Parežanin, pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu, zatim sportski radnici Mladen Stojšin, Mihajlo Miletić, Milorad Perišić, Slavko Perković, Milan Tepić, Jugoslav Spasić…

Partizan sportska hala ZabaljIstaknuto je da je Sportski Savez Žablja osnovan 2009. godine, i da je u tom periodu zabeleženo dosta zapaženih rezultata.

Prigodne medalje i plakete za rezultate postignute tokom 2012. godine dobili su RK „ŽSK“ Žabalj, Veslački klub „Čurug“, Osadkovski Milan, Ljiljana Jošić, Dragan Bandin, Jovo Bavarčić, Marinika Čobanu, Marija Samardžić, Gordana Kulačin, Udruženje gluvih Žabalj, i Mladenko Đuranović. U ime nagrađanih zahvalio se Dragan Bandin. Prisustvo mnogih gostiju iz sveta sporta je iskorišćeno da se otvori rekonstruisana sportska sala „Partizan“, koja će koristiti za poboljšanje uslova sportistima borilačkih veština.

Veslacki klub Curug nagrada opstina Zabalj

Izvor: zabalj.rs

Autor: Zdrаvko Siriški
Datum: 21, 02, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *