Dve osobe poginule između Kovilja i Šajkaša

NOVI SAD: Dve osobe su poginule, a tri povređene u saobraćajnoj nesreći oko 19 časova na putu između Šajkaša i Kovilja kod Novog Sada, saznaje RTV.

 

Nesreća se dogodila oko 19 časova kada je automobil jugo prešao u suprotnu traku i udario u automobil citroen koji je sleteo sa puta u atar. U direktnom sudaru juga i citroena život su izgubili vozač i suvozač iz juga, M. S. (45. ) i C. V. ( 58. ) obojica iz Kovilja.

U Urgentnom centru su potvrdili da je teške telesne povrede zadobio vozač M. Š. (39) iz Loka, a njegovi saputnici S. R. (29) iz Gardinovaca i Ć. D. iz Loka lake telesne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama, jugo koji se kretao iz pravca Šajkaša ka Kovilju, iz za sada nepoznatih razloga prešao je u suprotnu traku i direktno se sudario sa vozilom koje je dolazilo iz pravca Kovilja.

Dežurni istražni sudija Osnovnog suda, Radomir Štula, obavio je uviđaj, a zbog siline sudara, kako bi izbavili nastradale intervenisali su i vatrogasci. Saobraćaj na toj deonici puta bio je obustavljen više od dva sata.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 28, 01, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *