Lepši izgled ambulante u Gospođincima

GOSPOĐINCI: Enterijer ambulante u Gospođincima, koja je u sastavu Doma zdravlja iz Žablja, dugi niz godina je prepušten zubu vremena. Prljavi zidovi, tragovi slivanja vode i plesanj od dugogodišnje memle ovih dana su odstranjeni, jer su sve prostorije okrečene i donekle vratile onaj izgled koji priliči jednoj zdravstvenoj ustanovi.

 

Sve je finansirano iz budžeta, a uložiće se dodatni napor da se upristoje i radijatori i maske na plafonskom neonskom osvetljenju. Sav prostor u koji se uključuje i stomatološka ordinacija i dečije odelenje moći će da bude sada prihvatljiviji za oko 4000 Gospođinčana.
Izvršene radove je obišao predsednik opštine Žabalj Čedomir Božić sa članovima opštinskog Veća i gospođinačkim odbornicima. Direktor Doma Zdravlja dr Dušan Blagojević je rekao tom prilikom da ovaj objekat u Gospođincima ima problem u odvođenju vode sa krova zgrade, i da zato postoji stalna opsnost da se posle obilnih kiša upropasti sve ono što se trenutno čini na sanaciji problema. Predsednik Saveta MZ Gospođinci Goran Bubalo je predložio zajednički sastanak sa stanarima ove zgrade, kako bi i oni preuzeli deo obaveza u održavanju objekta, jer kako se ističe, troškove iznošenja fekalnih voda iz zgrade (što nije mala stavka) do sada je isključivo snosio Dom zdravlja.

Izvor: zabalj.rs

Autor: Zdrаvko Siriški
Datum: 21, 01, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *