Prvo mesto Udruženju Vrbljanaca

TEMERIN: Na Novogodišnjem turniru u malom fudbalu u Bečeju prvo mesto i novčanu nagradu od 200.000 dinara dobila je ekipa Udruženje Vrbljanaca, za koju su igrali fudbaleri temerinske Sloge i jaračke Mladosti (Jorgić, Miljanović, Vukanac, Letić, Kozomara, Nebojša, Dragan i Marko Tomić.

 

 

 

Sportisti iz opštine Temerin su na zasluženom odmoru. Članovi uprava klubova analiziraju postignute rezultate i zajedno sa trenerima kroje plan priprema za prolećni deo prvenstva.
U poslednjoj sedmici januara biće proglašeni najvolji sportisti, klubovi i sportski radnici za rezultate ostvarene u 2012. godini.
Na Novogodišnjem turniru u malom fudbalu u Bečeju prvo mesto i novčanu nagradu od 200.000 dinara dobila je ekipa Udruženje Vrbljanaca, za koju su igrali fudbaleri temerinske Sloge i jaračke Mladosti (Jorgić, Miljanović, Vukanac, Letić, Kozomara, Nebojša, Dragan i Marko Tomić.
Među 16 najboljih ekipa Dnevnikovog turnira u malom fudbalu u Novom Sadu plasirala se ekipa Kafe avangard iz Temerina. Ona se sutra od 17,20 u maloj sali Spensa u Novom Sadu sastaje sa ekipom fabrika žice Lampone, za koju igraju koja članovi reprezentacije Srbije u futsalu.
Na turniru veterana u Temerinu prvo mesto osvojila je ekipa Gradina eurokomerc iz Temerina.
U toku je tradicionalni turnir u dardliju u Temerinu, a pripremaju se Svetosavski turniri u šahu i tabliću.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 10, 01, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *