Za kraj sezone revija rukometa

TEMERIN: Povodom završetka prvog dela takmičenja u Prvoj ligi Srbije juče je u sportskoj hali u Temerinu organizovana rukometna revija. U konkurenciji prvoligaša uspešno se takmiče RK Mladost-TSK iz Bačkog Jarka i ŽRK Temerin.

 

Nakon međusobnog susreta pionira i kadeta RK Mladost-TSK, predstavile su se najmlađe selekcije ŽRK Temerin. Posebno interesovanje vladalo je za susret između prve ekipe ŽRK Temerin i veteranki ovog kluba. Nakon toga ljubitelji rukometa su mogli da prate utakmicu prvoligaša RK Mladost –TSK i veterana ovog kluba, koje su pojačali raniji igrači koji sada igraju u inostranstvu: Dušan Milinović(nastupa u Izraelu), Goran Dukić(igra u Mađarskoj), Milan Pavlov, član Sloge iz Doboja i Mirko Popović, rukometaš Nanta.
U oba rukometna kluba sa velikim interesovanjem očekuju proglašenje najboljih sportista. Sada je već izvesno da je u organizaciji MORS Žabalj-Bečej-Temerin-Titel za najbolji klub u 2012. godine izabran ŽRK Temerin, a Jovana Morača je najbolja igračica. Nagrade će biti uručene 18. januara u Bačkom Jarku.

Autor: Mile Milojević
Datum: 27, 12, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *