Maloletnoj devojci iz Beške prodali marihuanu

NOVI SAD: Novosadska policija je zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, odredila meru zadržavanja članovima kriminalne grupe: Savu S. (30) iz Žitišta, Čedomiru A. (22) iz Petrovaradina i Milanu J. (21) iz Šida, sapšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad.

 

Kako se navodi u saopštenju, Savo S. i Milan J. terete se da su juče prodali po paketić biljne materije, za koju se sumnja da je marihuana, Novosađaninu Slobodanu D. (22) i jednoj maloletnici iz Beške. Policija je kod njih dvoje pronašla te paketiće, pa im slede krivične prijave za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pregledom Sava S. i Milana J, policijski službenici su pronašli oko 10 grama materije, za koju se, stoji u saopštenju, sumnja da je marihuana i novac, koji verovatno potiče od prodaje droge.

„Neposredno pre ulaska policije u stan u Novom Sadu koji koristi Savo S, njegova supruga Maja S. (24) bacila je kroz prozor torbu sa preko 1340 grama biljne materije, za koju se sumnja da je marihuana i dve digitalne vagice za precizno merenje“, kaže se u saopštenju i dodaje da će i protiv nje biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 31, 10, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *