Maksimalan učinak fudbalskih klubova

TEMERIN: U drugom kolu Prve lige Srbije ekipa Lavovi savladala je u Bačkoj Palanci rukometaše jaračke Mladosti 24:22. Prvoligaš iz Bačkog Jarka u subotu dočekuje ekipu Metalca iz Futoga.

temerin sport

 

Posle poraza od Kikinde rukometašice Temerina igrale su petak veče u Jabuci nerešeno 27 : 27. Trideset sekundi pre kraja Temerinke su vodile 27:26, ali su domaće uspele da izjednače. U ekipi Temerina efikasne su bile Jovana Morača, Maja Vuković i Nikoleta Nikolić.
Fudbalski klubovi iz opštine Temerin imali su juče maksimalan učinak.
Fudbaleri Sloga savladali su u Padini ekipu Doline sa 2:0. Oba gola postigao je Samardžić, u 77 i 90 minutu. Sloga je sada na trećem mestu sa 14 bodova, a u nedelju dočekuje ekipu Dunava iz Starih Banovaca.
Odličnu igru juče su prikazali fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka koji su savladali ekipu Jedinstva iz Stare Pazove 2:0. Golove su postigli Vukanac u 8 i Dragan Tomić u 54 minutu iz penala. Plavo beli u nedelju gostuju u Odžacima.
Fudbaleri TSK-a savladali su juče u Temerinu ekipu Metalca iz Futoga sa 1:0. Jedini gol postigao je Rosić. Temerinci posle sedmog kola imaju 12 bodova i zauzimaju šesto mesto u Područnoj ligi Novi Sad. U nedelju ih očekuje susret sa Bačkom u Đurđevu.
Fudbaleri Siriga savladali su na domaćem terenu ekipu Sremca iz Čerevića sa 3:0. Posle sedmog kola Novosadske lige zauzimaju deveto mesto sa 9 bodova.
Na 12. međunarodnom džudo turniru u Mariboru mladi takmičari iz Bačkog Jarka su u konkurenciji 32 kluba iz Slovenije, Hrvatske, B i H, Austrije, Italije, Češke i Srbije postigli veoma dobre rezultate. Kosta i Dejan Mihaljica su osvojili prvo mesto u kategoriji i nagrađeni su peharima. Srebrnu medalju u Bački Jarak donela je Marija Vejin, bronzanu Tijana Vujinović.
Seriji dobrih igara i rezultata juče su se pridružili i kuglaši TSK-a- koji su u četvrtom kolu Vojvođanske lige savladali Srem iz Sremske Mitrovice 5:3, u čunjevima 3168 : 3164. U petom kolu kuglaši TSK-a gostuju u Kovačici.

Autor: Mile Milojević
Datum: 01, 10, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *