Na terenima odbojkaši, vaterpolisti, rukometaši, Nole…

LONDON: Četvrtog takmičarskog dana na Olimpijskim igrama u Londonu Srbija ima predstavnike u veslanju, odbojci, vaterpolu, rukometu, tenisu i plivanju.

 

Reprezentativci Srbije u tenisu Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević plasirali su se u četvrtfinale olimpijskog turnira u Londonu, pošto su u meču drugog kola pobedili kanadsku kombinaciju Danijel Nestor- Vasek Pospišil rezultatom 6:4, 6:7 (5:7), 11:9.

Reprezentativac Srbije u plivanju Velimir Stjepanović zauzeo je šesto mesto u trci na 200 metara delfin na Olimpijskim igrama u Londonu.

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je danas selekciju Velike Britanije sa 21:7 (3:3, 7:2, 6:1, 5:1), u drugom kolu B grupe olimpijskog turnira u Londonu.

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je u drugom kolu Grupe B od Hrvatske sa 23:31 (9:13) i tako doživela drugi poraz na Olimpijskim igrama u Londonu.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala olimpijskog turnira u Londonu savladavši danas u drugom kolu Amerikanca Endija Rodika sa 2:0 u setovima – 6:2, 6:1.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je prvu pobedu na 30. Olimpijskim igrama u Londonu pošto je danas, u drugom kolu B grupe savladala Tunis sa 3:1 (25:15, 25:21, 20:25, 25:18).

Srpski četverac bez kormilara, u sastavu Miloš Vasić, Goran Jagar, Miljan Vuković i Radoje Đerić, plasirao se u polufinale Olimpijskih igara u Londonu, pošto je u repesažu osvojio prvo mesto.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 31, 07, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *