Na borilištima vaterpolisti, rukometaši, odbojkaši, strelci, plivači i teniseri

LONDON: Srpski vaterpolisti, rukometaši, odbojkaši, strelci, stonoteniser Aleksandar Karakašević i teniser Novak Đoković takmiče se danas na olimpijskim borilištima širom Londona.

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović zauzela je sedmo mesto u finalu Olimpijskih igara u disciplini vazdušni pištolj, dok je Bobana Veličković bila 22. u kvalifikacijama.


Reprezentativac Srbije u plivanju Radovan Siljevski nije danas uspeo da se plasira u polufinale olimpijske trke na 200 metara slobodnim stilom, pošto je u kvalifikacijama zauzeo 32. mesto. Srpska plivačka štafeta u sastavu Milorad Čavić, Ivan Lenđer, Velimir Stjepanović i Radovan Siljevski nije uspela da se plasira u finale olimpijske trke na 4×100 metara slobodnim stilom.

Reprezentativac Srbije u stonom tenisu Aleksandar Karakašević nije uspeo da se plasira u treće kolo olimpijskog turnira u Londonu, pošto je danas u meču drugog kola izgubio od Mađara Danijela Cvikla rezultatom 4:1.

Vaterpolisti Srbije pobedili su danas selekciju Mađarske sa 14:10 (2:2, 3:1, 6:3, 3:4) u velikom derbiju prvog kola B grupe olimpijskog turnira u Londonu.

Rukometna reprezentacija Srbije porazom je startovala na olimpijskom turniru izgubivši danas u prvom kolu B grupe od selekcije Španije sa 26:21 (10:14).

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas od selekcije SAD sa 3:0 (25:17, 25:22, 25:21), u prvom kolu B grupe olimpijskog turnira.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspešno je startovao na olimpijskom turniru u Londonu savladavši danas u prvom kolu Italijana Fabija Fonjinija sa 2:1 u setovima.

Mečevi, prvog kola olimpijskog teniskog turnira u Londonu, među kojima i onaj između Novaka Đokovića i Italijana Fabija Fonjinija, prekidani su dva put zbog kiše.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 28, 07, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *