Sportsko leto u znaku turnira

TEMERIN: U drugoj finalnoj utakmici Jadžent kupa pobedili su Temerinci iz ekipe JP – 93′ 23:18. U prvom susretu Sirig promet je bio bolji i savladao je Temerince 10:8. Tako se pehar novinskog preduzeća Hlas ludu iz Novog Sada vratio u Temerin. Pehar kapitenu Dragani Vujić predao je Zoran Govedarica, direktor turističke organizacije opštine Temerin.

 

 

Sportsko leto u Temerinu biće u znaku mnogobrojnih turnira


Na igralištu sa veštačkom travom u Temerinu, u nedelju je završen Humanitarni turnir u malom fudbalu na kojem je učestvovalo 32 seniorske, dve juniorske i 6 ženskih ekipa. U finalu ekipa Pokret socijalista bila je bolja od ekipe PVC stolarija Zečević. Uspešan organizator Humanitarnog turnira sa kojeg je čist prihod uplaćen za lečenje Brankice Kojić, bio je Opštinski odbor Srpske radikalne stranke. Trinaestog jula na terenu sa veštačkom travom u Temerinu počeće turnir ulica u malom fudbalu. Prijava po ekipi je 5.000 dinara – a primaju se u bifeu „Lav“ u MZ Staro Đurđevo do 11. jula.
Po tradiciji tokom leta biće održani turniri u odbojci na pesku, uličnom basketu, plivanju i tenisu za aktivne sportiste i veterane.
Sportisti koji su na odmoru, učestvovaće i na turnirima koji se organizuju u okolnim mestima.

Autor: Mile Milojević
Datum: 03, 07, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *