Fudbaleri TSK Temerin u područnoj ligi Novi Sad

TEMERIN: Susret RK Mladost-TSK i ekipe Bane iz Raške nije odigran jer gosti nisu doputovali u Temerin. Utakmica će biti registrovana službenim rezultatom 10:0 za prvoligaša iz Bačkog Jarka.

 

Rukometašice Temerina i Mladost iz Srpske Crnje igrali su sinoć u Temerinu nerešeno 27:27. Do kraja prvenstva ostalo je još jedno kolo. Temerinke, koje su na drugoj poziciji putuju u Pančevo na susret sa Jabukom. Od iduće jeseni ŽRK Temerin će se takmičiti u Prvoj ligi Srbije.
Fudbaleri Sloge i Mladosti iz Bačkog Jarka igrali su u subotu u Temerinu nerešeno 1:1. Susret je pratilo 1.200 gledalaca. Sloga je povela golom Nikole Popina iz penala u 23 minutu. Izjednačio je Radoja, 12 minuta kasnije. Temerinci posle 26 kola imaju 41 bod i zauzimaju peto mesto. Sloga u subotu putuje u Lazarevo, na susret sa domaćim Zadrugarom.
Posle remija u Temerinu fudbaleri Mladosti zauzimaju deseto mesto u Srpskoj ligi grupa Vojvodina. Jaračani u subotu dočekuje ekipu Radničkog iz Nove Pazove, koja je na prvoj poziciji Srpske lige – grupa Vojvodina.

 


Fudbaleri TSK-a iz Temerina savladali tim Vinogradara u Ledinacima 3:2. TSK sada ima 79 bodova, osam više od Mladosti iz Novog Sada, uz impozantnu gol razliku 123 postignuta i 12 primljenih golova. Pobeda i plasman u Područnu ligu Novi Sad proslavljena je u centru Temerina. Prava fešta priprema se za nedelju, kada TSK igra poslednji susret sa ekipom Fruškogorskog partizana iz Bukovca.
OFK Sirig će u poslednjem kolu biti gost novosadske Mladosti.

Autor: Mile Milojević
Datum: 29, 05, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *