U sredu Sloga – Tekstilac (Odžaci)

TEMERIN: Zbog loših vremenskih uslova juče i u subotu nisu igrani susreti u Srpskoj, Vojvođanskim, Područnim i Gradskim fudbalskim ligama. Tako su četiri kluba iz opštine Temerin dobili tri ili sedam dana vremena za dalje pripreme.

 

 

 

Sloga u sredu od 14,30 dočekuje tim Tekstilca iz Odžaka, jaračka Mladost putuje u Bačku Topolu. U nedelju 24. marta na stadionu Livadica u Bačkom Jarku igra se komšijski derbi između domaće Mladosti i Temerinske Sloge.
Susret TSK – Vrbas igra se u nedelju 24. marta u Temerinu, a istog dana OFK Sirig dočekuje ekipu Železničara iz N. Sada. U sredu 27. kola igra se redovno 17. kolo u Područnoj ligi Novi Sad. Ekipa TSK-a biće domaćin Jedinstvu iz Rumenke.
Odigrani su susreti 17. kola Prve muške lige Srbije u rukometu. Ekipa Crvene Zvezde iz Mokrina na otvaranju sportske hale u ovom mestu ubedljivo je savladala RK Mladost-TSK iz Bačkog Jarka 32:23. Jaračani u subotu u Temerinu dočekuju ekipu Proletera iz Zrenjanina.
U derbiju 15. kola Prve lige za dame rukometašice Vojvodine savladale su u Novom Sadu ekipu Temerina 24:17. Naredne subote Temerinke dočekuju ekipu Pančeva.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 18, 03, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *