Potpredsedniku FK Rudara ljubavnica prerezala vrat nakon svađe

PODGORICA: Bivšoj rukometašici Mariji Milić (19), koja je nožem usmrtila potpredsednika fudbalskog kluba Rudar Radmilo Mitrović (47) određen je 48-časovni pritvor, a motivi ubistva i dalje su nepoznati.

 

Milić je, tokom saslušanja u tužilaštvu, priznala da je ubila Mitrovića. Ona je, nakon svađe, nožem zadala udarac u vrat Mitroviću, koji je potom hitno prebačen u Klinički centar u Podgorici gde je preminuo.

Milić je u tužilaštvu ispričala da ju je Mitrović, pre nego što je potegla nož, udario.

Ona je navela da je Mitrović i ranije, kad popije, znao da bude nasilan.

Ubijeni Mitrović i bivša rukometašica Bisera iz Pljevalja živeli su povremeno godinu dana u iznamljenom stanu u podgoričkom naselju Zagorič. 

Rukometašici određen jednomesečni pritvor

 

Bivšoj rukometašici Mariji Milić (19), koja je nožem usmrtila potpredsednika fudbalskog kluba Rudar Radmila Mitrovića (47), određeno je 30 dana pritvora, a motivi ubistva i dalje su nepoznati.

Milićeva je, nakon saslušanja kod sudije za istrage podgoričkog Višeg suda Radomira Ivanović, upućena u pritvorsku jedinicu zatvora u Spužu, zbog opasnosti od bekstva, a njen advokat Ratko Pantovića najavio je da će se žaliti na tu odluku.

On je kazao da je bivša rukometašica iz Pljevalja u vrlo lošem psihofizičkom stanju, zbog čega će tražiti veštačenje njenog zdravstvenog stanja.

Pantović je rekao da, po njegovom oceni, nije reč o ubistvu sa umišljajem, kako sada tvrdi tužilaštvo, već o odbrani. Nikakva namera ili umišljaj nije postojao kod Marije Milić, naveo je on.


Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 30, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *