Sportski vikend za pamćenje

TEMERIN: Sportisti iz opštine Temerin imali su minulog vikenda izuzetno dobre rezultate.

 

RK Mladost Tsk je savladao Novi Pazar 39 :26 i sa 18 bodova zauzima dvanaesto mesto u Prvoj ligi Srbije. Ekipa trenera Gorana Kurteša u subotu gostuje u Nišu, gde im je domaćin Železničar.
Rukometašice Temerina gostovale su u Bajmoku. Susret sa domaćim Radničkim završen je nerešenim ishodom 21 : 21. Temerinke u subotu dočekuju ekipu Vrbasa.
Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka nastavili su seriju dobrih igara i rezultata. Golovima Mudrinića savladali su Kikindu 2:0. Jaračani u subotu putuju u Sentu.
Fudbaleri Sloge bili su na domaku tri boda u susretu sa Palićem. Golom Popina u 68 minutu vodili su sa 1:0. U sudijskoj nadoknadi, u 92 minutu domaćin je izjednačio. Sloga u subotu u 16,30 dočekuje tim Radničkog iz Šida.
Fudbaleri TSK-a savladali su u sredu Tatru iz Kisača 3:0, a juče Borac u Rakovcu 9:0 – i tako su se učvrstili na vodećoj poziciji u Novosadskoj ligi sa pet bodova prednosti u odnosu na novosadsku Mladost. Temerinci u nedelju dočekuju Dinamo iz Budisave.
Fudbaleri Siriga slavili su u sredu protiv novosadskog Železničara 6:0, a juče su savladali tim Partizana iz Suseka 3:1. Sirižani u subotu putuju u Futog.

Autor: Mile Milojević
Datum: 30, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *